Η Διευθύντρια κα Τσιούντου Αναστασία και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές Ευάγγελο Κάσσο, Βασίλειο Παπαοικονόμου και Ελευθερία Χαλιαμάλια, για την εξαιρετική επίδοσή τους σε Πανελλήνιο διαγωνισμό που έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη και περιλάμβανε πολύ απαιτητικά θέματα, που είχαν σχέση με εργαστηριακές δραστηριότητες Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

H ομάδα του 1ου Λυκείου βγήκε 1η στο διαγωνισμό Βόρειας Ελλάδας και για τη διάκρισή της αυτή προκρίθηκε να συμμετάσχει στη 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς του σχολείου κ. Κάσσο Λεωνίδα κα Γκορίλα Χρυσούλα, κ. Σβερώνη Ηλία, και κα Παπακώστα Σοφία, όπως και στους Υπευθύνους του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι με μεράκι προετοίμασαν τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό.