Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων στο 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας Κύριο

Το 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στις 5 το απόγευμα, πραγματοποίησε ενημερωτική ? επιμορφωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών και των τριών τάξεων.

Αρχικά, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η διευθύντρια κα Τσιούντου Αναστασία, καλωσόρισε τους γονείς και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους. Έπειτα, αναφέρθηκε σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου για το τρέχον σχολικό έτος 2017 ? 2018.

Στη συνέχεια, ο υποδιευθυντής κ. Νομικός Αναστάσιος μίλησε για τη συνεργασία των γονέων με το σχολείο και πόσο αυτή είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία και την επίτευξη των στόχων του σχολείου. Εν συντομία αναφέρθηκε επίσης στις δραστηριότητες που σχεδιάζει και αναπτύσσει το σχολείο για τους μαθητές, σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς και οργανισμούς.
Μετά τις παραπάνω τοποθετήσεις, οι γονείς συζήτησαν με τους διδάσκοντες καθηγητές που παρευρίσκονταν στη συνάντηση για θέματα εκπαίδευσης και πειθαρχίας των παιδιών. Σε ένα κλίμα γόνιμου διαλόγου, έθεσαν ερωτήματα για ό,τι τους απασχολεί ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η κα Μυργιώτη Ευφροσύνη, Υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής Καρδίτσας, παρουσίασε τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των μαθητών σε power point. Μετά την παρουσίαση αναπτύχθηκε διάλογος με τους γονείς για τις επιλογές και διεξόδους των παιδιών και τη δική τους συμβολή.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους γονείς των μαθητών και μαθητριών του 1ΟΥ ΓΕΛ οι οποίοι στην πλειονότητά τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου και συμμετείχαν ενεργά σε ένα δημοκρατικό και χρήσιμο διάλογο.

Εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους και στην κα Μυργιώτη Ευφροσύνη διότι με την παρέμβασή της ενημέρωσε τους γονείς για σημαντικά θέματα ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να μπορούν να βοηθούν τα παιδιά τους.

goneis2017 1  goneis2017 2 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 08:28

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2021 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Please publish modules in offcanvas position.